Christin hume h Buw V Lc Y Tn A unsplash

Bij een virtueel kantoor vestig je de maatschappelijke zetel van je vennootschap op het adres een business center (zoals O-Forty), ook al huur je hier geen kantoorruimte. Het verschaft je een professioneel zakelijk post- en domicilieadres, zonder de hoge kosten van een fysiek kantoor. Tegelijk maak je gebruik van tal van de diensten die deze locaties aanbieden, zoals postbedeling, flexwerken en gebruik van de vergaderzalen.

Waarom kiezen voor een virtueel kantoor?
Wij geven je 5 goede redenen.

1. Een flexibele oplossing die met je meegroeit

In tegenstelling tot een fysiek kantoor houdt het niet veel in om je in je virtueel kantoor te vestigen. Een verhuisfirma heb je alleszins niet nodig. Ook de administratieve procedure is eenvoudig. Het enige waar je zelf aan moet denken, is dat je je adres laat aanpassen in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Bovendien bieden zetelvestigingscontracten veel flexibiliteit.

2. Meer dan
een postbus

Business Centers bieden vaak veel meer dan alleen een brievenbus. De meeste bedrijvencentra beiden tal van diensten op maat van je onderneming aan . Ook in O-Forty ondersteunen we je op vele vlakken, gaande van telefoonpermanentie tot het gebruik van flexplekken en vergaderruimtes. Meer weten over onze faciliteiten? Ontdek hier al onze diensten.

3. Werk en privé blijven strikt gescheiden

Veel start-ups of kleine ondernemingen hebben als maatschappelijke zetel hun privéadres. Werken van thuis heeft vele voordelen, maar als klanten of opdringerige vertegenwoordigers ongevraagd bij je komen aanbellen, is dat minder fijn. Een virtueel kantooradres biedt dan de oplossing. Het geeft je de mogelijkheid om je werk strikt te scheiden van je privé en zelf te bepalen wie je bij jou thuis ontvangt. Op die manier combineer je het beste van twee werelden.

4. Een adres dat vertrouwen uitstraalt

In dit Google-tijdperk gebeurt het maar al te vaak dat men de tegenpartij eerst aan een digitale keuring onderwerpt vooraleer ze beslissen met jou in zee te gaan. Een zakenadres in overduidelijk residentiële wijk, hoe mooi u ook mag wonen, boezemt minder vertrouwen uit dan een Business Center waar nog tal van andere, vaak bekende bedrijven, gevestigd zijn.

5. Voet aan wal tegen een lage kost

Ook voor grotere internationale bedrijven die hun netwerk willen uitbreiden, kan zetelvestiging een interessante piste zijn. Via zetelvestiging geef je lokale vertegenwoordigers een professionele uitvalsbasis zonder dat je overal (vaste)kantoorruimte moet huren. Flexibele kantoorruimtes in combinatie met zetelvestiging bieden in deze situatie een perfecte oplossing.

Jouw virtueel kantoor in O-Forty

Iets voor jou? Wil je meer weten over zetelvestiging in O-Forty?