Veel nieuwe gezichten op de 5e verdieping van blok B, want sinds de start van het nieuwe jaar huisvest O-Forty hier een nieuwe resident: Sonical. Bij wijze van welkom stellen we dit boeiende bedrijf graag aan je voor!

2

Het digitale landschap evolueert steeds sneller en de vraag naar uitgebreide expertise in verschillende domeinen blijft stijgen. Daarom bundelen nu zes digitale scale-up’s hun krachten als Sonical. Het uitgangspunt van dit nieuwe digitaal expertennetwerk? Als nichespeler kan je nooit àlle kennis in huis hebben. Met dit netwerk kan Sonical haar klanten een totaaloplossing bieden voor hun digitale noden, met behoud van schakelsnelheid en persoonlijke aanpak.

“De missie van Sonical is tweeledig," vertelt Stefaan Vanassche, bestuurder bij Sonical. "Ten eerste willen we lokaal verankerd talent en bedrijven de kans geven om te groeien onder de Sonical-paraplu. Ten tweede is het voor ons belangrijk dat we de klanten die voor Sonical kiezen een zo compleet mogelijke oplossing kunnen aanbieden om hun digitale strategie uit te bouwen. Sonical stimuleert en inspireert digitale en product start-ups om de volgende stap te nemen in hun groeitraject. Met de verhuis van het hoofdkantoor naar O-Forty bieden wij alvast een bruisende, innovatieve omgeving aan. ”