GLOBAL ESTATE GROUP OFORTY WEB PS 20210823 001

Nood aan een verfrissende werkomgeving?

De voorbije twee jaar is er om de gekende redenen enorm veel van thuis uit gewerkt. Ondanks de voordelen begint dit zijn tol te eisen. Veel mensen snakken ernaar om eens te werken in een andere omgeving. Soms zijn er dan weer praktische problemen zoals internetstoringen of lawaaihinder.

Omdat werken op kantoor met de huidige coronacijfers niet altijd een optie is, kan een dagkantoor de oplossing bieden.

O Forty Meeting Center sfeerbeelden 12

Wat is een dagkantoor?

Een dagkantoor is een ruimte die je flexibel kunt afhuren om er te werken en te vergaderen, eenmalig of op regelmatige basis. De ruimtes zijn comfortabel ingericht en erg geschikt om in alle rust te werken of om kleine vergaderingen te houden. Er is een goede wifi-verbinding en een tv-scherm ter beschikking.

O Forty Meeting Room 4

Dagkantoor vs. coworking

In coworking spaces deel je de ruimte met andere coworkers. Je krijgt een desk toegewezen op een groot landschapsbureau.
Bij een dagkantoor heb je de ruimte volledig voor jezelf.

Beiden hebben voor- en nadelen. Coworkingspaces zijn voordeliger, maar minder geschikt als je veel videocalls of telefoontjes moet doen. In deze coronatijden zijn ze ook minder geschikt, aangezien je de ruimte deelt met verschillende mensen. Een dagkantoor biedt wel alle rust en privacy om geconcentreerd te werken of vergaderen. Het is ook perfect mogelijk om - met voldoende afstand - een collega of klant te ontvangen.

O-Food Foodbar

Flexibel werken in O-Forty

In O-Forty hebben wij 5 ruimtes ter beschikking die gebruikt kunnen worden als dagkantoor. Deze zalen kun je eenmalig en flexibel boeken voor 70 euro per dag. Inbegrepen in de prijs is het gebruik van de zaal, water, koffie en parking. Wie hier regelmatig gebruik van wenst te maken, geniet van interessante voordeeltarieven.

Alle ruimtes in O-Forty zijn ruim, goed geventileerd en uitgerust met een supersnelle wifi-verbinding. Onze foodbar biedt een gevarieerd en gezond aanbod aan broodjes, soepen en salades. Op de site is ook een fitness en padelveld. Office Manager Arthur zorgt dat je werkdag vlekkeloos verloopt en staat je bij met raad en daad.

Meer weten of reserveren?

Wil je graag een dagje bij ons komen werken?
Wil je meer weten over de mogelijkheden of gewoon eens een kijkje komen nemen?