Mogelijke zaalopstellingen in O-Forty

Het O-Forty Meeting Center in Oostkamp beschikt over 12 vergaderzalen voor 2 tot 36 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de doelstelling van de meeting, zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk.

  • School: klassikale opstelling waarbij de tafels in rijen staan, gericht naar een spreker vooraan. Heel geschikt voor opleidingen en cursussen. Minder geschikt wanneer er veel interactie tussen deelnemers vereist is.
  • U-vorm: de tafels zijn in een u opgesteld en de spreker staat in de opening van de u. Handig wanneer er een zekere vorm van interactie tussen de spreker en de deelnemers vereist is. Moeilijker bij grotere groepen.
  • Theater-opstelling: de stoelen worden in rijen geplaatst, zonder tafels. Zeer handig bij grote groepen, maar er is geen mogelijkheid om te noteren.
  • Boardroom: een lange tafel met stoelen langs alle vier de zijden. Erg geschikt voor kleinere vergaderingen met gelijkwaardige deelnemers. Als er een presentatie of videoconference gehouden wordt, blijft de stoel op de kop leeg.
  • Cabaret-opstelling: opstelling waarbij de deelnemers aan verschillende ronde tafels plaatsnemen. Erg geschikt voor informelere settings, brainstormsessies en voorstellingen.
zaalopstelling

Hoe kunnen we je helpen?

Niet zeker welke opstelling best past bij jouw meeting? Lees hier enkele tips.

Heb je zelf iets anders in gedachten? We zoeken graag samen met jou naar de juiste oplossing voor je vergadering.