Bright Potentials 5 jaar

Feest in O-Forty, want vandaag viert Bright Potentials zijn 5e verjaardag. En iedereen op de site mocht meevieren, want Leading Ladies Ann, Anne-Sophie en Virginie trakteerden alle buren op cupcakes. Vanuit O-Forty wensen we het volledige team een dikke proficiat!

Voor Bright Potentials is 2022 niet alleen het jaar van het 5-jarige jubileum, maar ook dat van de verhuis. Sinds 1 januari kan het HR-expertisekantoor zich officieel resident noemen van O-Forty, wat door de medewerkers heel enthousiast onthaald werd. Ze beschreven hun ervaring over de eerste weken in het bedrijvencomplex.

Een nieuwe omgeving

De nieuwe werkplek maakte meteen het schrille contrast met de vorige duidelijk. Een warme winterzon verwelkomde de collega’s en deze overvloed aan natuurlijk licht zorgde meteen dat iedereen zich er goed bij voelde.

Nadat iedereen zich had geïnstalleerd op zijn nieuwe werkplek was het tijd voor een ontbijt met het team waarbij we onze nieuwste collega ‘Potential’ Yani Uleners konden verwelkomen.

IMG 20220121 WA0001

Ontdekking van de campus

Bij een nieuwe omgeving hoort natuurlijk een rondleiding en zo maakte het team van Bright Potentials kennis met alle faciliteiten zoals vergaderzalen, een handig uitgeruste keuken, de zoom-, teams- of inbelruimtes met geluidsisolatie… Ook op de site van O-Forty viel er nog een en ander te ontdekken.

De volledige bedrijfscampus maakt zijn ambitie van innovatieve en duurzame businesshub meer dan waar. Niet alleen is iedereen onder indruk van de stijlvolle architectuur maar de waterpartij met fonteintjes doet enkele collega’s al luidop dromen om hun lunch tijdens de warmere dagen in de nabijheid van het water te nuttigen.

Het O-Foodrestaurant waar je gezonde maaltijden vindt en gezellig kan eten evenals de diverse beschikbare vergaderruimtes bevestigen de bedrijfscampus als bruisende site. Als extra bevindt zich onder het meeting center het O-Sporty-complex waar de meest sportieve collega’s kunnen gaan sporten.

Een werkplek vol potentieel

Het nieuwe kantoor biedt de medewerkers alle potentieel. Op voorhand waren sommige collega’s van Bright Potentials beducht voor een landschapskantoor qua geluid en drukte wanneer iedereen bezig is met het coachen van kandidaten en klanten. De state-of-the-art akoestische inrichting zorgt ervoor dat iedereen ontspannen en rustig zijn/haar kandidaten de typische persoonlijke begeleiding die Bright Potentials kenmerkt kan bieden.

Zeggen dat Bright Potentials de nieuwe omgeving positief heeft ervaren is een understatement. De organisatie kijkt met enorm veel goesting uit naar een succesvolle toekomst in O-Forty.

Blue monday 8

Ga zelf aan de slag bij Bright Potentials

Op vandaag telt ons team 13 medewerkers die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun job. Er heerst een sterke "practice what you preach" mentaliteit en dus wordt de ontwikkeling en het potentieel van 'The Potentials' steeds voorop geplaatst. Flexibiliteit en een groot groepsgevoel staan centraal en zorgen ervoor dat geen enkele dag op kantoor er hetzelfde uitziet.

Maar wij hebben nog plaats bij Bright Potentials voor een enthousiaste Recruiter en een ambitieuze HR-Partner. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan via brightpotentials.be