Een innovatief
bedrijvencentrum
langs de E40, vlakbij Brugge

Langs de E40 in Oostkamp, vlakbij Brugge, ontwikkelde Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business Park biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development. Centraal op de site bevindt zich het Meeting Center. Met vergaderzalen, een ruime event space, een foodbar en een coworking space vormt het Meeting Center een veelzijdige ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.

Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parking en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.

Residenten

Oforty logo lcp
Deloitte
Logflow
Bright Potentials logo groen
Cerclebrugge
Squadron
GLOBAL ESTATE GROUP OFORTY WEB 20210823 037

Test nu gratis onze digitale flipcharts!

In het Meeting Center beschikken we over drie digitale flipcharts die tal van mogelijkheden bieden om ideeën visueel en creatief te noteren. Benieuwd naar de meerwaarde van een digitale flipchart? Ontdek nu zelf de mogelijkheden, want tot 31 augustus bieden wij u gratis het gebruik van een Samsung Flip aan bij reservatie van een vergaderzaal.

Lees meer
Lcp group 2022

LCP neemt intrek in O-Forty

Deze maand verwelkomen we opnieuw een nieuwe resident in O-Forty! LCP, dat gebruiksvriendelijke websites ontwikkelt voor voornamelijk lokale besturen, nam intrek in de derde en vierde verdieping van blok D.

Lees meer
Whats App Image 2021 09 08 at 07 53 32

O-Forty gaat met drie nieuwe gebouwen laatste fase in

O-Forty, de hypermoderne kantorencampus in Oostkamp, krijgt er vanaf mei drie nieuwe kantoortorens van in totaal 7.500 m² bij. Daarmee maakt projectontwikkelaar Global Estate Group haar ambitie waar om het kantoor van de toekomst te bouwen: acht duurzame kantoorgebouwen vol technische snufjes en extra diensten zoals een meeting center, co-workingspace en padelterrein.

Lees meer