Een innovatieve
bedrijfssite
langs de E40

Langs de E40, vlakbij de afrit Oostkamp, ontwikkelde Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business & Meeting Center biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development.

Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.

De eerste bedrijven nemen hun intrek in O-Forty in januari 2021.
Op 1 februari openden de deuren van het Meeting Center en de foodbar O-Food.

Residenten

Deloitte
Logflow
Voka

Voka West-Vlaanderen gaat resoluut voor de combinatie van een virtuele en fysieke leeromgeving met ruimtes die uitgerust zijn met state-of-the-art leerinfrastructuur. We versterken hiermee onze rol als facilitator voor ondernemers en medewerkers op hun levenslang leren traject. De fysieke nabijheid is dé USP van Voka West-Vlaanderen. Na Kortrijk willen we nu ook vanuit Oostkamp voor nog meer kruisbestuiving zorgen en aan community-building doen. O-Forty is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

- Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen

Deloitte
Logflow
Bright Potentials logo groen
O Forty Meeting Center sfeerbeelden 5

De juiste opstelling voor je vergadering in drie simpele stappen

Of het nu een brainstormsessie, een verkoopgesprek of een opleiding betreft, de juiste zaalopstelling helpt je om de juiste toon te zetten en komt de efficiëntie en productiviteit van je vergadering ten goede. Maar hoe kies je de juiste opstelling voor jouw vergadering? Wij helpen je kiezen in 3 eenvoudige stappen.

Lees meer
Open Bedrijvendag

O-Forty zet de deuren open voor Open Bedrijvendag

Op 3 oktober zetten we de deuren van O-Forty open! Heb jij je ook al afgevraagd wat er zich achter de prachtige gevels van dit nieuwe complex bevindt? Tijdens Open Bedrijvendag tonen we je alle hoekjes en kantjes van het O-Forty Business & Meeting Center!

Lees meer