Een innovatieve
bedrijfssite
langs de E40

Langs de E40, vlakbij de afrit Oostkamp, ontwikkelde Global Estate Group O-Forty. Dit hypermoderne Business & Meeting Center biedt kantoorruimte voor meer dan 800 werknemers van bedrijven die gericht zijn op Research & Development.

Dankzij de uitstekende ligging, de ruime parkeermogelijkheden en de uitgebreide faciliteiten is O-Forty de ideale werk- en vergaderplek voor innovatieve bedrijven die op zoek zijn naar een uitvalsbasis met uitstraling.

De eerste bedrijven nemen hun intrek in O-Forty in januari 2021.
Op 1 februari openden de deuren van het Meeting Center en de foodbar O-Food.

Residenten

Deloitte
Logflow
Voka

Voka West-Vlaanderen gaat resoluut voor de combinatie van een virtuele en fysieke leeromgeving met ruimtes die uitgerust zijn met state-of-the-art leerinfrastructuur. We versterken hiermee onze rol als facilitator voor ondernemers en medewerkers op hun levenslang leren traject. De fysieke nabijheid is dé USP van Voka West-Vlaanderen. Na Kortrijk willen we nu ook vanuit Oostkamp voor nog meer kruisbestuiving zorgen en aan community-building doen. O-Forty is hiervoor de perfecte uitvalsbasis.

- Bert Mons, gedelegeerd bestuurder Voka West-Vlaanderen

Vergaderzalen O-Forty Meeting Center

Mayer, Bentz, Cailliau … vanwaar komen de namen van de vergaderzalen?

Het O-Forty Meeting Center wil een plaats zijn waar iedereen kan vergaderen, ontmoeten en werken. En bovenal: waar innovatieve ideeën ontstaan. Om het juiste kader hiervoor te scheppen, gingen wij op zoek naar enkele inspirerende innovators. Maak kennis met de 12 figuren die voor ons zóveel innovatie uitstralen dat wij een zaal naar hen vernoemden.

Lees meer
Oforty April2021 10

Fotoreportage: O-Forty krijgt vorm

Nadat begin dit jaar de eerste drie blokken van O-Forty werden opgeleverd, begint ook de tweede fase van het project steeds meer vorm te krijgen. Bovendien werden ook grote stappen vooruit gezet in de buitenaanleg van de site. Onze drone vloog over de site en maakte deze adembenemende kiekjes.

Lees meer