Ontwerp zonder titel

Christmas Get-together t.v.v. De Warmste Week

Ook dit jaar organiseren verschillende bedrijven in O-Forty samen een gezellige kerstmarkt. Kom langs op 14 december tussen 17u30 en 23u en geniet van muziek, food, drinks en een op en top cosy kerstsfeer. Allemaal ten voordele van De Warmste Week.

Lees meer
Oforty werf 14

Laatste drie gebouwen van O-Forty in verkoop

Projectontwikkelaar Global Estate Group zet de laatste stap op haar hypermoderne bedrijvencampus O-Forty, aan de E40 in Oostkamp. Vorig jaar ging de bouw van de laatste drie kantoorgebouwen van start, en nu begint de verkoop van de kantoorruimtes.

Lees meer
Plan

Gewijzigde verkeerssituatie

⚠️ Gewijzigde verkeerssituatie ⚠️

In functie van de werken, hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd aan de in- en uitrit.

Lees meer
Helabros

Helabros neemt uitbating Meeting Center over

Je hebt het misschien al horen waaien, maar bij deze willen we je graag officieel laten weten dat we met Global Estate Group het O-Forty Meeting Center niet langer zelf uitbaten, maar dit hebben overgedragen aan Helabros. Wij werkten al samen met hen voor de uitbating van de Event Space (B-1), en nu nemen zij ook de uitbating van het Meeting Center en de fitness over.

Lees meer
Dema waelkom

O-Forty verwelkomt DEMA Group

Deze maand verwelkomen we opnieuw een nieuwe resident in O-Forty. Ingenieursbureau DEMA Group nam onlangs zijn intrek in blok C.

Lees meer
Laadpalen 14

O-Forty krijgt openbaar laadstation voor elektrische wagens

Vandaag opent in O-Forty het eerste ultrasnelle laadstation voor elektrische wagens in Oostkamp. Projectontwikkelaar Global Estate Group sloeg de handen in elkaar met Boostcharge om op de site 8 publieke superchargers te installeren – de snelste laadpalen op de markt. Met een laadsnelheid van 300kw kan je er een elektrische wagen al in twintig minuten mee opladen.

Lees meer
Eindbedrag DWAK

Warmste Kerstmarkt

Exact een week geleden ging onze Warmste Afterwork Kerstmarkt van start. En of het warm werd in het Meeting Center! Dank je voor de massale opkomst. Dankzij jullie steun mochten we het hartverwarmende bedrag van €4000,23 overmaken aan De Warmste Week. 😍 Een speciale dankjewel aan initiatiefnemer Bright Potentials en alle partners die mee hun schouders onder dit initiatief zetten: O-Sporty, HUSWELL, Sonical, DemiMaison, PUUR, The Street Food Company, Wines by Anton en Global Estate Group,

DWAK 2022 SM post

Afterwork Kerstmarkt t.v.v. De Warmste Week

Omdat het thema ‘Kansarmoede’ bij verschillende bedrijven van O-Forty een gevoelige snaar raakte, hebben we de handen in elkaar geslagen. Ten voordele van de Warmste Week organiseren we op 15 december een one of a kind Afterwork Kerstmarkt in het hart van O-Forty. Allen welkom vanaf 16u!

Lees meer
Rode duivels

WK-koorts in O-Forty

Ook in O-Forty begint de WK-koorts langzaamaan te stijgen. Daarom zijn we alvast begonnen met de voorbereidingen om de wedstrijden van de Belgen die tijdens of vlak na de kantooruren plaatsvinden, uit te zenden op groot scherm in het Meeting Center.

Lees meer
IMG 20221108 140315 102

O-Food opent opnieuw de deuren!

Wie honger of dorst heeft, kan vanaf nu opnieuw terecht in onze foodbar! Samen met onze nieuwe foodpartner PUUR zorgen we ervoor dat niemand nog honger hoeft te lijden in O-Forty. We kozen voor een foodautomaat waar je de hele dag door, ook 's morgens vroeg of 's avonds laat, terecht kunt. En een uitgebreid aanbod aan cateringformules om elke meeting van de juiste brandstof te voorzien.

Lees meer