Open Bedrijvendag

O-Forty zet de deuren open voor Open Bedrijvendag

Op 3 oktober zetten we de deuren van O-Forty open! Heb jij je ook al afgevraagd wat er zich achter de prachtige gevels van dit nieuwe complex bevindt? Tijdens Open Bedrijvendag tonen we je alle hoekjes en kantjes van het O-Forty Business & Meeting Center!

Lees meer
Oforty 2

O-Forty verwelkomt Bright Potentials

Eind dit jaar verwelkomt O-Forty een nieuwe resident: Bright Potentials. Om hun groeiambities passend te omkaderen, zocht de hr-speler naar een nieuwe locatie. En dat vonden ze in O-Forty! Het team, dat momenteel 12 personen telt maar nog op zoek is naar enkele nieuwe collega's, neemt eind dit jaar hun intrek in blok C.

Lees meer
Christin hume h Buw V Lc Y Tn A unsplash

5 voordelen van een virtueel kantoor

Bij een virtueel kantoor vestig je de maatschappelijke zetel van je vennootschap op het adres een bedrijvenpark (zoals O-Forty), ook al huur je hier geen kantoorruimte. Waarom je zou kiezen voor deze oplossing? Wij geven je 5 redenen.

Lees meer
Vergaderzalen O-Forty Meeting Center

Mayer, Bentz, Cailliau … vanwaar komen de namen van de vergaderzalen?

Het O-Forty Meeting Center wil een plaats zijn waar iedereen kan vergaderen, ontmoeten en werken. En bovenal: waar innovatieve ideeën ontstaan. Om het juiste kader hiervoor te scheppen, gingen wij op zoek naar enkele inspirerende innovators. Maak kennis met de 12 figuren die voor ons zóveel innovatie uitstralen dat wij een zaal naar hen vernoemden.

Lees meer
Oforty April2021 10

Fotoreportage: O-Forty krijgt vorm

Nadat begin dit jaar de eerste drie blokken van O-Forty werden opgeleverd, begint ook de tweede fase van het project steeds meer vorm te krijgen. Bovendien werden ook grote stappen vooruit gezet in de buitenaanleg van de site. Onze drone vloog over de site en maakte deze adembenemende kiekjes.

Lees meer
20210415 094715

Meeting Center wordt studeerplek voor dertigtal studenten

Het O-Forty Meeting Center zal vanaf 3 mei niet alleen plaats bieden aan bedrijven die er willen vergaderen, maar ook aan studenten die een studieplek zoeken. Projectontwikkelaar Global Estate Group en de Oostkampse jeugdraad slaan de handen in elkaar en stellen enkele vergaderzalen open zodat blokkende jongeren zich in alle rust kunnen voorbereiden op hun examens. In totaal komen er een dertigtal studeerplekken in het gloednieuwe kantorencomplex dat in februari de deuren opende.

Lees meer
Opening

O-Forty opent officieel de deuren

In Oostkamp worden vandaag de eerste drie gebouwen van het hypermoderne kantorencomplex O-Forty opgeleverd. Projectonwikkelaar Global Estate Group huldigde de eerste drie gebouwen officieel in, in aanwezigheid van burgemeester Jan de Keyser.

Lees meer
Untitled design 1

O-Forty investeert in coronaproof ventilatiesysteem

Lang voor er van corona sprake was, lagen de plannen op tafel om in O-Forty te investeren in een geoptimaliseerd ventilatiesysteem. Dankzij deze beslissing kunnen we vandaag als één van de eerste kantorencomplexen een volledig geautomatiseerd, coronaproof ventilatiesysteem implementeren.

Lees meer
Render nacht

Voka opent extra hub in Oostkamp

In het najaar van 2021 zal Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, naast Kortrijk, ook te vinden zijn in O-Forty. De ondernemersorganisatie versterkt zo haar aanwezigheid in het noorden van West-Vlaanderen.

Lees meer
O-Forty Render blok E

O-Forty wordt nieuwe hoofdkantoor van Logflow

Om ruimte te creërern voor de snelle groei, besliste Logflow om te investeren in een nieuwe hoofdzetel. In september 2021 neemt het logistieke consultantbedrijf zijn intrek in O-Forty.

Lees meer