Dema waelkom

O-Forty verwelkomt DEMA Group

Deze maand verwelkomen we opnieuw een nieuwe resident in O-Forty. Ingenieursbureau DEMA Group nam onlangs zijn intrek in blok C.

Lees meer
Laadpalen 14

O-Forty krijgt openbaar laadstation voor elektrische wagens

Vandaag opent in O-Forty het eerste ultrasnelle laadstation voor elektrische wagens in Oostkamp. Projectontwikkelaar Global Estate Group sloeg de handen in elkaar met Boostcharge om op de site 8 publieke superchargers te installeren – de snelste laadpalen op de markt. Met een laadsnelheid van 300kw kan je er een elektrische wagen al in twintig minuten mee opladen.

Lees meer
Eindbedrag DWAK

Warmste Kerstmarkt

Exact een week geleden ging onze Warmste Afterwork Kerstmarkt van start. En of het warm werd in het Meeting Center! Dank je voor de massale opkomst. Dankzij jullie steun mochten we het hartverwarmende bedrag van €4000,23 overmaken aan De Warmste Week. 😍 Een speciale dankjewel aan initiatiefnemer Bright Potentials en alle partners die mee hun schouders onder dit initiatief zetten: O-Sporty, HUSWELL, Sonical, DemiMaison, PUUR, The Street Food Company, Wines by Anton en Global Estate Group,

DWAK 2022 SM post

Afterwork Kerstmarkt t.v.v. De Warmste Week

Omdat het thema ‘Kansarmoede’ bij verschillende bedrijven van O-Forty een gevoelige snaar raakte, hebben we de handen in elkaar geslagen. Ten voordele van de Warmste Week organiseren we op 15 december een one of a kind Afterwork Kerstmarkt in het hart van O-Forty. Allen welkom vanaf 16u!

Lees meer
Rode duivels

WK-koorts in O-Forty

Ook in O-Forty begint de WK-koorts langzaamaan te stijgen. Daarom zijn we alvast begonnen met de voorbereidingen om de wedstrijden van de Belgen die tijdens of vlak na de kantooruren plaatsvinden, uit te zenden op groot scherm in het Meeting Center.

Lees meer
IMG 20221108 140315 102

O-Food opent opnieuw de deuren!

Wie honger of dorst heeft, kan vanaf nu opnieuw terecht in onze foodbar! Samen met onze nieuwe foodpartner PUUR zorgen we ervoor dat niemand nog honger hoeft te lijden in O-Forty. We kozen voor een foodautomaat waar je de hele dag door, ook 's morgens vroeg of 's avonds laat, terecht kunt. En een uitgebreid aanbod aan cateringformules om elke meeting van de juiste brandstof te voorzien.

Lees meer
Wij doen mee Instagram Linked In post zondag 2 oktober formaat 1080 X1080

O-Forty zet de deuren open voor Open Bedrijvendag

Op 2 oktober zetten we de deuren van O-Forty open! Heb jij je ook al afgevraagd wat er zich achter de prachtige gevels van dit nieuwe complex bevindt?

Lees meer
KLANT IN DE KIJKER

Klant in de kijker: Power Partners

In het O-Forty Meeting Center en de Coworking krijgen we heel wat boeiende bedrijven over de vloer, die we graag aan jullie voorstellen. Vandaag in the picture: Power Partners.

Lees meer
O Forty Discovery Post

Zomeractie ☀️

Vrijblijvend onze vergaderzalen uittesten? Plan nog tot 31 augustus een meeting in O-Forty en vergader de eerste 2u gratis! Reserveren kan telefonisch: (0)50 64 19 26 of via e-mail: info@oforty.be. Tot binnenkort?

GLOBAL ESTATE GROUP OFORTY WEB 20210823 037

Digitale flipcharts en hoe ze je meeting een boost kunnen geven

In het Meeting Center beschikken we over drie digitale flipcharts die tal van mogelijkheden bieden om ideeën visueel en creatief te noteren. Benieuwd naar de meerwaarde van een digitale flipchart? Lees snel verder!

Lees meer