Wij doen mee Instagram Linked In post zondag 2 oktober formaat 1080 X1080

O-Forty zet de deuren open voor Open Bedrijvendag

Op 2 oktober zetten we de deuren van O-Forty open! Heb jij je ook al afgevraagd wat er zich achter de prachtige gevels van dit nieuwe complex bevindt?

Lees meer
KLANT IN DE KIJKER

Klant in de kijker: Power Partners

In het O-Forty Meeting Center en de Coworking krijgen we heel wat boeiende bedrijven over de vloer, die we graag aan jullie voorstellen. Vandaag in the picture: Power Partners.

Lees meer
O Forty Discovery Post

Zomeractie ☀️

Vrijblijvend onze vergaderzalen uittesten? Plan nog tot 31 augustus een meeting in O-Forty en vergader de eerste 2u gratis! Reserveren kan telefonisch: (0)50 64 19 26 of via e-mail: info@oforty.be. Tot binnenkort?

GLOBAL ESTATE GROUP OFORTY WEB 20210823 037

Digitale flipcharts en hoe ze je meeting een boost kunnen geven

In het Meeting Center beschikken we over drie digitale flipcharts die tal van mogelijkheden bieden om ideeën visueel en creatief te noteren. Benieuwd naar de meerwaarde van een digitale flipchart? Lees snel verder!

Lees meer
Lcp group 2022

LCP neemt intrek in O-Forty

Deze maand verwelkomen we opnieuw een nieuwe resident in O-Forty! LCP, dat gebruiksvriendelijke websites ontwikkelt voor voornamelijk lokale besturen, nam intrek in de derde en vierde verdieping van blok D.

Lees meer
Whats App Image 2021 09 08 at 07 53 32

O-Forty gaat met drie nieuwe gebouwen laatste fase in

O-Forty, de hypermoderne kantorencampus in Oostkamp, krijgt er vanaf mei drie nieuwe kantoortorens van in totaal 7.500 m² bij. Daarmee maakt projectontwikkelaar Global Estate Group haar ambitie waar om het kantoor van de toekomst te bouwen: acht duurzame kantoorgebouwen vol technische snufjes en extra diensten zoals een meeting center, co-workingspace en padelterrein.

Lees meer
Office Oforty X Huswell

BnbSupport wordt Huswell

Een nieuwe stek, een nieuwe naam! BnbSupport, dat sinds begin dit jaar in O-Forty huist, heeft een nieuwe naam. Maak kennis met Huswell.

Lees meer
1

Internationale scale-up Content Stadium neemt intrek in O-Forty

In blok B mogen we opnieuw een nieuwe resident verwelkomen! Content Stadium is een internationale scale up met kantoren in Amsterdam (HQ), Parijs, Berlijn, Miami, Tokio, Londen ... en nu ook Oostkamp. Welkom!

Lees meer
Whats App Image 2022 02 09 at 14 27 25 2

Bright Potentials blaast 5 kaarsjes uit

Feest in O-Forty, want vandaag viert Bright Potentials zijn 5e verjaardag. En iedereen op de site mocht meevieren, want Leading Ladies Ann, Anne-Sophie en Virginie trakteerden alle buren op cupcakes. Dit jaar viert het HR-expertisekantoor niet alleen het 5-jarig jubileum, maar ook de verhuis naar O-Forty. Ze beschreven hier hun ervaring over de eerste weken in het bedrijvencomplex.

Lees meer
Whats App Image 2021 09 08 at 07 53 28

O-Forty verwelkomt Sonical

Veel nieuwe gezichten op de 5e verdieping van blok B, want sinds de start van het nieuwe jaar huisvest O-Forty hier een nieuwe resident: Sonical. Bij wijze van welkom stellen we dit boeiende bedrijf graag aan je voor!

Lees meer