20230620 145623

Graag laten we jullie weten dat we met Global Estate Group het O-Forty Meeting Center niet langer zelf uitbaten, maar hebben overgedragen aan Helabros. Wij werkten al samen met hen voor de uitbating van de Event Space (B-1), en nu nemen zij ook de uitbating van het Meeting Center en de fitness over.

We geloven nog steeds rotsvast dat het Meeting Center en de bijhorende diensten een belangrijke verbindende functie vervullen om van O-Forty een bruisend bedrijvenpark te maken. Maar wij geloven ook dat voor ons, als projectontwikkelaar, het moment gekomen is om de fakkel door te geven aan een partij die zich met hart en ziel kan focussen op dit project, die de juiste expertise heeft en die de uitbating naar een hoger niveau kan tillen.

Uiteraard blijft Global Estate Group nauw betrokken bij de uitbating van het Meeting Center. En aangezien onze kantoren aan de overkant van de straat zitten en we nog 3 blokken aan het bijbouwen zijn, zul je ons nog regelmatig tegenkomen op de site.

Heb je vragen of opmerkingen, wil je een zaal of het padelterrein reserveren, heb je interesse in de fitness? Met al je vragen kun zoals altijd terecht op het vertrouwde O-Forty mailadres (info@oforty.be) en nummer (050 64 19 26).

Wij zijn ervan overtuigd dat jullie bij Hendrik, Laurent en hun team in goede handen zullen zijn. Ook op de goede zorgen van Heidi kunnen jullie blijven rekenen.

We wensen Helabros heel veel succes toe!