Wie honger of dorst heeft, kan vanaf nu opnieuw terecht in onze foodbar! Samen met onze nieuwe foodpartner PUUR zorgen we ervoor dat niemand nog honger hoeft te lijden in O-Forty. We kozen voor een foodautomaat waar je de hele dag door, ook 's morgens vroeg of 's avonds laat, terecht kunt. En een uitgebreid aanbod aan cateringformules om elke meeting van de juiste brandstof te voorzien.

Waarom we kozen voor PUUR? Ten eerste, omdat Lieselot en Charlotte met heel veel liefde de lekkerste vegetarische gerechten bereiden. Bovendien staat duurzaamheid staat hoog op de agenda bij PUUR, en dat past helemaal in de filosofie van O-Forty. En tot slot: de avocado-chocomousse met oreocrumble. 🤤

IMG 20221108 140315 102

Foodautomaat

In onze foodbar kun je de hele dag door terecht voor allerlei lekkers. Dranken, soep, wraps, salades, koude en warme gerechtjes (die je in onze microgolfovens kunt opwarmen), gezonde tussendoortjes ... Alles vers en met liefde gemaakt door Lieselot en Charlotte van PUUR uit Oostkamp.

De foodautomaat wordt elke weekdag aangevuld met een rijk en gevarieerd aanbod en is de hele dag door bereikbaar in het Meetingcenter (gelijkvloers blok B).

Whats App Image 2022 11 08 at 12 02 10 3

Cateringformules

De aandacht erbij houden, creatieve ideeën bedenken of moeilijke knopen doorhakken. Wat het doel van je meeting ook is, de slaagkansen gaan de hoogte in als je er ook aan denkt om de innerlijke mens te versterken. Daarom werkten we, samen met onze foodpartner PUUR, verschillende gezonde en bovenal overheerlijke cateringformules uit.

Of je nu enkel een tussendoortje wenst, of een dagformule met alles erop en eraan, onze pakketten bieden voor elk wat wils. Vraag onze cateringmap aan via info@oforty.be of 050 64 19 26. Heb je speciale verzoekjes? Aarzel niet om ons te contacteren, we werken graag een voorstel op maat uit.